متفرقه

کارآیی فرآیند شیرینگ پک را چگونه می توان افزایش داد؟

کارآیی فرآیند شیرینگ پک

کارآیی فرآیند شیرینگ پک را می توان افزایش داد؟

امروزه با پشتیبانی از نرم افزار و سخت افزارها، کارهای موفقی در زمینه دستگاه شیرینگ پک در حال توسعه است. به لطف ادغام مکانیکی نرم افزار و سخت افزار، برنامه ها و ایده ها می توانند تولید شوند. سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و توسعه در سال های اخیر نشانگر این موضوع است.

اما بسته بندی خوب محصول تنها کافی نیست، و تنها قسمت تولید مربوط به فرآیند بسته بندی است. تعداد کارمندان، زمان چرخه و کیفیت خروجی مهم است. این ها شاخص های بهره وری بخش هستند و موقعیت مالی واحد را منعکس می کنند. تقریباً تمام تولیدکنندگان می خواهند هزینه های تولید خود را کاهش دهند و به کارایی شیرینگ پک نگاه کنند.

تولیدکنندگان غالباً دانش و تجربه جدی در تولید محصولات خود دارند، اما در این موضوع کاستی های جدی وجود دارد، زیرا توجه لازم را به بسته بندی نمی دهند.

اکنون همه تولیدکنندگان برای از بین بردن ضرر و زیان تلاش می کنند و با توجه به شرایط موجود در بازار دستور العمل ها، گام هایی در جهت بهبود بهره وری برمی دارند.

مشکلات موجود در فرآیند بسته بندی

برخی از مشکلات موجود در فرآیند بسته بندی که می تواند کارآیی فرآیند شیرینگ پک کاهش دهد، می توان به شرح زیر خلاصه کرد:

  • وابستگی اپراتور
  • افت کارایی
  • بار اشتغال
  • ضایعات مواد
  • اختلاف کیفیت
  • هزینه اقلام برگشتی
  • آسیب برند
  • چالش های رقابت
  • بار مدیریت و پیگیری

برای حل این مشکلات اساسی فقط جستجوی ماشین خودکار اشتباه است. دستگاه های شیرینگ پک اتوماتیک همه مشکلات را به تنهایی حل نمی کنند.

حتما بخوانید!!
کدام نوع نوار نقاله تونل شیرینگ برای محصولات شما بهترین است؟

تولید محصولات خوراکی به کمک اپراتور و دستگاه شیرینگ اتوماتیک، با کارایی 100٪ تقریباً غیرممکن است. حتی در بهترین شرایط ، محاسبه افت 20 درصدی محصولات خوراکی در دستگاه اتوماتیک دستی لازم است. همچنین ضررهای دیگر در فرآیندها و از دست دادن همزمان کار وجود دارد. به همین دلیل ، باید در واحد تغذیه، دستگاه بسته بندی شیرینگ کاملاً اتوماسیون لحاظ شود.

به طور کلی، سرعت ورود محصولات وارد شده به دستگاه بسته بندی از خط تولید و موضع گیری های فیزیکی از نظر شکل بسته بندی شده متفاوت است. محصولات یا با گروه بندی، یا حتی با تغییر جهت، یک به یک باید وارد دستگاه بسته بندی شوند. با استفاده از تکنیک های اتوماسیون مورد استفاده در این مرحله، بهره وری تولید تغییر می کند و روند موجود به صورت یکپارچه در می آید و سرعت بیشتری می گیرد که باعث می شود تا کارآیی فرآیند شیرینگ پک افزایش یابد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − پنج =